Menu

bestedpills

bestedpills

Urtebehandlinger Til At Helbrede Dit Erektil Dysfunktionsproblem

For tidlig sædafgang, erektil dysfunktion og enhver anden form for rejsningsproblemer er de to hyppigste seksuelle sygdomme, som mænd frygter (PE). Erektil dysfunktion (tidligere omtalt som impotens) er en mands grundlæggende manglende evne til at opnå og opretholde en erektion for at kunne udføre seksuelt, hvorimod for tidlig ejakulation er ejakulation, der opstår før, under eller kort efter penetration, hvilket efterlader parret uopfyldt.

Når det kommer til erektil dysfunktion, spiller en række ting en rolle i udviklingen af ​​en stærk erektion. Seksuel stimulering stimulerer neuroner i hjernen såvel som rygsøjlen til at signalere, at blodkarrene i penis skal forstørres. Penisens svampede væv udvider sig, og den bliver oprejst. Enhver fysisk eller psykologisk afbrydelse af denne proces kan hindre en erektion.

19.jpg

Ændringer i erektil funktion hos mænd, når de bliver ældre. Det kan tage længere tid at generere en erektion, og den kan være mindre stiv, hvilket kræver mere direkte stimulering. Orgasmen kan blive mindre stærk, og ejakulationsvolumen kan falde. Fysiske årsager som diabetes og nerveskader forårsager hovedparten af ​​ED-tilfælde. Det kan også være forårsaget af psykiske problemer eller indtagelse af visse lægemidler. I de fleste tilfælde skyldes det ikke manglende seksuel lyst.

I mellemtiden finder de fleste mænd det svært, hvis ikke umuligt, at modstå behovet for at få udløsning, så udløsning kommer hurtigt. Hvis dette sker, før damerne opnår seksuel tilfredsstillelse, kan det føre til frustration. Hvis denne irritation fortsætter, har den potentiale til at skade et forhold.

For tidlig sædafgang er ofte et problem i sig selv, fordi det har flere underliggende potentielle årsager og sjældent er forårsaget af et strukturelt eller fysisk problem. Nogle af disse årsager inkluderer, men er ikke begrænset til, stress eller andre fysiske lidelser, følelsesmæssige eller psykologiske variabler og endda sundhedsproblemer såsom højt kolesteroltal.

 

18.jpg

Fordi ejakulationsrefleksen løber fra hjernen til penis, og fokuserer udelukkende på nerveenderne, som det er tilfældet med de fleste PE-behandlinger, tackler problemet ikke holistisk og har generelt fejlet i at kontrollere ejakulation. Ejakulation er mere fokuseret med sindet end penis, så længe sindet ser ud til at være under kontrol, vil fyren være i stand til at modstå sin naturlige trang til at komme tidligt.

Som tidligere sagt er der en stigende interesse for erektil dysfunktion medicin til diagnosticering og behandling af begge disse mænds seksuelle dysfunktioner. Anvendelsen af ​​naturlægemidler til behandling af både ED såvel som PE har således set en betydelig stigning i de seneste år, på grund af en stigende anerkendelse af deres effektivitet baseret på historiske optegnelser såvel som nogle aktuelle undersøgelser.

Rejsningsproblemer medicin og praksis har været brugt i over mange år og har også vist sig at være yderst effektiv i behandlingen af ​​størstedelen af ​​mandlige seksuelle dysfunktioner, herunder erektil dysfunktion samt for tidlig ejakulation. Mens de fleste urtelæger traditionelt har koncentreret sig om det hele menneske. Moderne læger er mere optaget af selve sygdommen. Urter og fødevarer er traditionelt blevet brugt til at løse de fleste sundhedsproblemer.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.