Menu

bestedpills

bestedpills

Hvad Skal Du Vide Om De Tilgængelige ED-Piller På Markedet?

Et problem, der kan løses, er at have en svag erektion eller ikke at være i stand til at få en erektion eller opretholde en indtil det punkt, hvor man kan nyde fuldstændigt samleje. Brugen af ​​mandlige erektionspiller er en tilgang, der kan implementeres for at afhjælpe problemet. Hvis du laver en hurtig søgning efter de bedste mandlige erektionspiller ved hjælp af en af ​​søgemaskinerne, vil du opdage, at der er en hel masse forskellige produkter derude, der hævder at være de fineste. Det bliver svært for dig at vælge det bedste erektionstilskud, da der er så mange af dem. Følgende er nogle af de faktorer, der bidrager til erektion:

 

  1. Hjernen, som er udstyret med et indviklet netværk af erogene impulser.
  2. Nerverne, som er ansvarlige for at sende signaler mellem hjernen og penis.
  3. Kapillærerne, der er placeret i det mandlige organ.

Når arterierne, der fodrer penis, udvides, øges mængden af ​​blod, der strømmer til den, og det resulterer i en erektion. Psykologiske faktorer er ansvarlige for 70% af alle tilfælde af erektil dysfunktion. Disse faktorer omfatter frygt for at blive ældre, hæmninger, uvidenhed, frygt, stress, kedsomhed, forlegenhed, dårligt kropsbillede, depression, traumatiske seksuelle eskapader, pres for at præstere, urealistiske forventninger, præstationsangst og andre faktorer.

 

18.jpg

 

Tredive procent af tilfældene er forårsaget af fysiske faktorer, såsom skader på blodårerne, der forsyner det mandlige organ som følge af tilstande som diabetes, forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal, rygmarvsskader, stort drikkeri og rygning. Rejsningsproblemer piller er meget effektive.

 

Det er muligt, at problemet med din erektion er mere psykologisk, end det er kropsligt.

 

  1. Hvis du vågner op med en erektion om morgenen, er dette et psykologisk problem.
  2. Du er i stand til at deltage i onani uden problemer.
  3. Du har oplevet god penetrativ sex.
  4. Begyndelsen af ​​din tilstand var uventet.

19.jpg

 

Det er en fysisk hændelse, hvis:

  1. Din erektion er svag, og den forbedres ikke, uanset hvornår på dagen du er, om du sover, vågner eller onanerer.
  2. Du gør flere forsøg, men du lykkes aldrig.
  3. De første symptomer viser sig gradvist og skjult.

Hvis arterierne i dit mandlige organ er forstørrede, er det muligt, at blodkarrene i dit hjerte også er usunde. Derfor kan ED indikere, at et kardiogram er længe ventet. Du kan finde Bedste ed piller online.

 

Der er en række terapimuligheder tilgængelige for mænd, der lider af erektil dysfunktion. Injektioner, implantater og pumper er de tre metoder. Operation er et valg, som nogle patienter har. Og så er der de mange mandlige forstærkningsvitaminer samt erektionsmedicin, der er tilgængelige. Disse tabletter øger effektiviteten af ​​de muskler og nerver, der er ansvarlige for en erektion, såvel som blodgennemstrømningen i penisregionen, hvilket resulterer i en mere tilfredsstillende seksuel oplevelse.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.